Kombinovat:
*Dělá 16-24 cookies.
2 1/2 šálky prosetou mouku
Přidat a porazit do hladka:
Hladké řezné hrany je velmi snadné použití.Slušné Velikosti:
Připravit a necháme vychladnout:
1/4 lžičky citrónové šťávy
Cukroví
Certifikované Potraviny-bezpečné.
Míchejte, dokud všechny ingredience jsou dobře prolínají.Chill těsto 3-4 hodiny před válcováním.Předehřejte troubu na 375°F(190°C).Vyválíme na lehce pomoučeném pultu 1/4"tlusté a nakrájíme s vaší oblíbenou cookie frézy, pak přenést cookies na cookie listů, které byly lemované pergamenu nebo silikonové vložky.Pečeme asi 8-10 minut, nebo dokud lehce barevný.Necháme sušenky vychladnout na cookie list, pak převod na drátěný stojan zcela vychladnout.Ozdobte s máslovou polevou, royal icing, nebo jíst plain.Užijte si to!
Z nerezové Oceli, není snadné rez.
1 lžíce mletého zázvoru
1/2 lžičky soli
Rozpustit: 1 lžíce másla.
* Dělá 16-24 cookies.
Máslovou Polevou:
1/2 šálku černého čaje
1/2 lžičky vanilky
6 lžic teplé vody
Obrázky Produktů na Hnědý dřevěný Stůl
Krém spolu:
*Výnos 1/3 šálku
1 lžička vanilky
1 hrnek cukru
2/3 šálku cukru
1 lžička hřebíčku
Krém spolu:
Produkty Video
Mix na střední rychlost po dobu 5 minut
1 lžíce mléka
Cukr Cookie Recept
O NAŠE VÝROBKY.
Porazit v: 1 šálek melasy
Obrázky Produktů na Dlani
5 šálky mouky
Královská Poleva
1 šálek čerstvého másla, měkčené
Smíchejte všechny ingredience dobře.Chill po dobu nejméně 24 hodin.Předehřejte troubu na 375°F(190°C).Roll těsto na lehce pomoučený pult, 1/4"tloušťka a řez s vaší oblíbenou cookie frézy, pak přenést cookies na cookie listů, které byly lemované pergamenu nebo silikonové vložky.Pečeme 8-10 minut, dokud lehce barevný.Nechte sušenky vychladnout na cookie listů, pak převod na drátěný stojan zcela vychladnout.Zdobit, nebo jíst jen jejich prostý.Užijte si to!
0,3 MM tloušťky, na rozdíl od obvyklých 0,2 MM tloušťka na trhu, téměř deformované a velmi trvanlivé.Rozměr(viz fotky níže)
1/2 lžičky soli
Materiál:
1 lžička jedlé sody
Porazit v : 1 vejce
1 libra cukru cukráři'
Myčka Nádobí V Bezpečí.Snadné a Bezpečné Použití:
1 šálek čerstvého másla, měkčené
2,5 CM (1 PALEC) Hluboký řez, nejčastěji používané.
3/4 šálku cukru cukráři', prosátou
Strana pro tisk je závazné zpracované, velmi bezpečné použití.
3 lžíce pusinky prášek
Tento recept je poleva správnou konzistenci pro potrubí.Pro záplavy, přidejte vodu trochu na čas, aby se dosáhlo tekuté konzistence, jako smetana.
Přidat:
Perník Recept.
Přidat potravinářské barvivo, pokud je to žádoucí.
Smíchejte dohromady, přidejte do másla směsi střídavě s chlazené čaje:
1 lžička vanilky